KERST BELEVEN bij TUINCENTRUM FRANK MEESTER

KERST BELEVEN bij TUINCENTRUM FRANK MEESTER

KERST BELEVEN bij TUINCENTRUM FRANK MEESTER

 

Vanaf november staat ons TUINCENTRUM al in het teken van de KERST. Ons vakkundige team heeft weer zijn best gedaan om een sfeervolle afdeling neer te zetten.

 

Op VRIJDAG 6 DEC. 19.00 - 22.00 uur is het nog een extra gezellig in ons tuincentrum. Er is dan de gehele avond LIVE muziek van GOSPELKOOR YOUNG SPIRIT uit ULRUM

 

Vrijdag avond 6 Dec. :

LIVE OPTREDEN van GOSPELKOOR YOUNG SPIRIT

GRATIS KOFFIE, THEE, CHOCOLADEMELK, GLUHWEIN

 

Vrijdagavond èn Zaterdag :

* Angela Stenekes zal dit jaar aanwezig zijn om u advies te geven over de PARFUM die het beste bij u past.

* Hedwig Faber staat klaar met haar assortiment ORIFLAME om u te inspireren met mooie kwaliteit producten die u helpen er op uw mooist uit te zien.

* Dora Apol zal klaar zitten met borduurartikelen en de borduurmachine. U kunt ter plaatse met een opdracht komen om een zelf meegenomen artikel te laten borduren ( eigen naam, eigen tekst, logo, afbeelding ). Ze maken er iets moois van. Natuurlijk kunt u ook ter plaatse kleine artikelen kopen zoals handdoeken, washandjes om te laten borduren.

* Beide dagen kunt u heerlijke OLIEBOLLEN kopen. Diverse vrijwilligers staan vrijdag avond en zaterdag de verse oliebollen te bakken. De gehele opbrengst zal dit jaar gaan naar het BEATRIX KINDERZIEKENHUIS van het UMCG GRONINGEN. Van de opbrengst zullen artikelen gekocht worden om de afdeling gezellig aan te kleden waardoor de chronisch zieke kinderen ook in een gezellige omgeving de kerstdagen door kunnen brengen.

 

Zaterdag 7 DEC :

is de winkel gewoon van 8.00 - 17.00 uur open.

De standhouders zullen ook deze dag vanaf 10.00 uur aanwezig zijn.

Extra gezellig voor de kinderen wordt het vanaf 10.00 uur, want dan kunnen ze naar hartenlust springen op het grote SPRINGKUSSEN en voor wie uitgesprongen is, kan een mooie KERSTBAL PIMPEN.

Jesca Hut zal de kinderen GRATIS SCHMINKEN

Onze eigen GROENTEBOER uit Noordhorn is ook van de partij. Met verse natuurlijke producten maakt hij o.a. de heerlijkste soepen.

Ook op zaterdag is er voor u GRATIS KOFFIE, THEE en CHOCOLADEMELK.

 

HET TEAM VAN TUINCENTRUM FRANK MEESTER HEET U VAN HARTE WELKOM!

              

Data: en